I fjor var det et svært godt spillår for de aller fleste sjangre. De store spillopplevelsene har stått i kø og det samme har gode historier og vanskelige utfordringer. Her er den uoffisielle listen over de beste spillene i 2015:

Bloodborne

Mange mener at spillet Bloodborne til PlayStation 4 er det aller beste spillet som kom ut i 2015. Spillet fra japaneren Hidetaka Miyazaki er mørkt, mystisk og kryptisk – og svært vanskelig. Men man kan klare det, og når man har mestret kjempingen kan man virkelig utforske den marerittaktige verdenen.

Metal Gear Solid V

The Phantom Pain: Dette spillet finnes til alle plattformer og er også et spill som mange mener var det beste i 2015. Spillet er velbygd hele veien, og er både utfordrende, engasjerende og underholdende. Du spiller i et helt åpent landskap som gir deg en enorm frihet når du skal løse oppdrag, og dette gjør spillet enda mer spennende.

Super Mario Maker

I 2015 var det 30 år siden det første Super Mario-spillet kom til Nintendo og markerte starten på en ny spillverden. Dette spillet var en hyllest til det klassiske, og her har man muligheten til å bygge fremtidens Mario-brett. Man kan velge blant en enorm mengde verktøy, karakterer og tilbehør og skape det ultimate Mario-spillet. Og når du er ferdig, kan du dele det med resten av verden over internett.