På 90-tallet var Jackpot 2000 en svært populær spillmaskin i Norge. Disse maskinene var å finne på de fleste kjøpesentre og på passasjerferjer som gikk til Sverige og Danmark. De fleste som har levd en stund, vet hvor spennende det var å legge mynter på disse maskinene og spinne – fikk man tre like og vant den store gevinsten?

9914001-jackpot-online-gambling-concept-laptop-slot-machine

Jackpot 2000 var en maskin som ga god uttelling – det var faktisk mulig å vinne, og noen vant mye. Hovedgevinsten var 2000 ganger innsatsen – som ble ganget med innsatsverdien. Noen stakk av med den store utbetalingen, og for dem som ikke vant store penger, var små gevinster nok til å holde spilleinteressen på topp. Det er ingen tvil om at mange av oss har hatt mange spennende timer foran en av disse maskinene på tur til Danmark eller på kjøpesenteret.

Da de fysiske spilleautomatene ble forbudt for noen år siden, forsvant muligheten for en periode. Savnet var stort – det var ikke lenger mulig å reise med danskebåten for å spille enarmet banditt! Men nå er den heldigvis tilbake igjen – i ny og forbedret utgave. Muligheten er selvsagt nettbasert – man kan nå spille den større og bedre utgaven av denne populære maskinen online – i form av Jackpot 6000. Og som navnet tilsier, er gevinstmuligheten nå ikke bare 2000, men 6000 ganger innsatsverdien! I tillegg er det lagt inn funksjoner som gjør at gevinstmulighetene kan dobles, hvis man har litt is i magen. Og gevinstmulighetene er faktisk til stede – dette er en av slotsmaskinene på nett som faktisk har høyest utbetalingsprosent.

Designet på slotsmaskinen – og spillfølelsen – er akkurat som på de utrolig morsomme 2000-utgavene som var utplassert på kjøpesenter og ferjer rundt omkring i landet. Og takket være Internett og at det nå er mulig å spille på disse maskinene på nett, kan man holde på godfølelsen hjemme foran sin egen datamaskin.