Fotballens lillebror Futsal er en sport som har vært under stor utvikling her til lands de siste årene. Sporten hadde en høy internasjonal interesseøkning på 90-tallet, og med høyere interesse så kommer tv-dekning, og flere klubber etter.

Indoor Football Scandinavia ( IFS) ble stiftet tidlig 2000-tallet, og nå er det årlige Norges mesterskap hvor de største byene i Norge blir representert av hjemmelaget sitt. Disse lagene heter Oslo Indoor, Stavanger Indoor, Trondheim Indoor, Møre Indoor, Bergen Indoor, Vestfold Indoor, Kristiansand Indoor og Østfold Indoor. Det er to større mesterskap i Norge, og disse blir kalt Kameratfotball og Løkke-Cup. Norge stiller også et landslag i Futsal, og er med i Nordic Futsal Cup årlig.

I eliteserien nå om dagen er det Trønderne Vegakammeratene som ligger på toppen med hele 42 poeng, og Tiller like bak seg med 37. Eliteserien er i full gang for i år, og ingen ting er avgjort før alle enkeltkampene er spilt. Følg med på fotball.no for å se tabeller og terminliste for alle kampene frem til serieslutt i Mars 2014.

I tillegg til eliteserien så finnes det mange andre lokalserier rundt de største kommunene. Kommunene er for eksempel Oslo, Troms, Nordland, Hordaland og mer. Som nevnt tidligere så blir det mer og mer populært med denne idretten her til lands, og de fleste lokale lag er klar for nye medspillere så det er bare å ta kontakt med noen av deres kontaktpersoner som kan bli funnet på fotball.no sine nettsider.

Norge har også lag med i UEFA sin Futsal Cup, og lage Vegaguttene kom seg videre fra første gruppespill i august i år. Dette er nå tredje år på rad laget har spilt seg til hovedrunden, men kan nå regne med hard motstand fra andre storland i denne utrolig underholdene ball sporten. Det blir spennende å følge videre med på laget og deres spill i UEFA sammenheng.