Klær er noe de fleste trenger, og noen kjøper stadig det aller nyeste og oppdaterer garderoben hver sesong, mens andre bruker plagg de har hatt lenge, som kanskje går inn og ut av stil. Man kan kle seg på en slik måte at det reflekterer ens personlighet, men man kan også kle seg etter humøret eller været. Uansett så lanserer de store motehusene stadig nye kolleksjoner, og disse påvirker hva som selges i de ulike butikkene og dermed hva som er tilgjengelig for folk å kjøpe.

Det viktigste når man kler seg er at man kjenner seg vel, og man kjenner seg gjerne ekstra bra når man virkelig føler at man kler seg i hvert fall delvis moteriktig. Klær som er i overensstemmelse med trendene for våren og sommeren 2017 er å se overalt, og disse trendene er så varierte at de har falt i smak hos mange. For kvinner har det vært veldig populært med litt vintage-stil, rysjer, volanger og blonder. Tidløs romantikk har stått i sentrum, gjerne med en litt tøff edge, og midjebelter som fremhever former er alltid fint. Den maritime stilen er spesielt populær nå om sommeren, noe man blant annet kan se i kolleksjonen som Gigi Hadid lanserte med Tommy Hilfiger, og dette gjelder både for menn og kvinner.

For herrer er det spesielt populært med ulike jakker som passer det varierende været, så alt fra skinnjakker til deninjakker kan løfte et helt antrekk og dermed se bra ut og være helt moteriktig samtidig som det varmer om sommerkveldene. Det finnes nok flere muligheter for menn å være trendy enn hva man kanskje skulle tro, hvert fall hvis man shopper på et av de gode valgene for menn.

Det finnes noe som kan passe for alle samme hvilken sesong vi er i og hvilke trender som gjelder, så det å være moteriktig og samtidig kjenne seg bra og følge sin egen vei kan absolutt kombineres!