Det skjer stadig nye utviklinger innen pokerverden og spennende pokerspillere bemerker seg i verdensomspennende turneringer. Her er noen av de største nyhetene innen pokerverdenen akkurat nå:

8414023-casino-chips-and-news-sign

Ifølge en rekke profesjonelle pokerspillere blir man en bedre spiller av å kombinere pokerspilling med andre typer idretter. Å veksle mellom en svært fysisk aktivitet og en mer psykisk aktivitet som poker gjør at man blir sterkere og klarer å følge med lenger i spillet. De aller fleste idretter, som for eksempel fotball, maratonløping eller crossfit krever disiplin, anstrengelse og rutine – elementer som også er viktige for å bli en bedre pokerspiller. I sportens verden blir man alltid sterkere og bedre jo mer man kjemper, men det er ikke alltid slik i poker. Der er flaks en del av spillet, men ved å arbeide for å bli bedre kan man være fornøyd når man har gjort alt man kan for å vinne.

Felix Stephensen ble i november den aller første norgesmesteren på hjemmebane. Han hadde lenge vært en stor favoritt for tittelen og innfridde på alle mulige måter. Stephensen vant den gjeve førstepremien på hele 1,4 millioner kroner. Det var hans første NM-tittel, men slik det ser ut nå, er det kanskje ikke hans siste.